CoronavirusNieuws

Travel Divisie Nippon Express Nederland overgenomen door Uniglobe THL Travel

Deel dit artikel

Nippon Express Nederland, gevestigd in Schiphol-Rijk, neemt na 40 jaar afscheid van haar Travel Divisie. Het klantportfolio is overgenomen door Uniglobe THL Travel. Lourens Stamhuis (CEO & Managing Director van THL Travel): “Wij hebben sinds vele jaren een bijzonder goede relatie met Nippon Express. Het klantportfolio sluit uitstekend aan bij het segment waar wij ons op richten.”

“Daarbij hebben wij zeer goede ervaringen met het specifieke segment van de Japanse Corporates die in Nederland en omringende landen gevestigd zijn met EMEA en Global hoofdkantoren. Wij kennen de cultuur en de werkwijze van deze relaties. We zijn trots dat juist in deze periode deze samenwerking een bevestiging laat zien van onze ambitie ons te blijven ontwikkelen. Met vertrouwen kijken wij uit naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking met onze nieuwe Japanse relaties”, zo laat Stamhuis weten.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Suriname: corona-kliklijn en strengere maatregelen voor reizigers uit Nederland

Volgende bericht

Oasis Parcs: uitbreiding met twee resorts in Oostenrijk

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.