Nieuws

TravelXL lanceert website voor de Duitse markt

TravelXL heeft met travelxl.de een website voor de Duitse markt geïntroduceerd. Deze Duitstalige website maakt onderdeel uit van de samenwerkingsstrategie met Schmetterling, Europa’s grootste reisbureauketen.

Op deze website zijn alle grotere in Duitsland opererende reisorganisaties online boekbaar. Extra’s zijn onder andere rondreizen, hotels, vakantiehuizen(bijvoorbeeld 12.824 in Frankrijk, 403 in USA, 6327 in Duitsland), theater tickets, Formule 1 tickets, binnenlandse vluchten en treinen in Rusland en vele andere mogelijkheden. Ook de Nederlandse consumenten kunnen uiteraard het aanbod op deze website boeken.

“De Duitse website wordt gebruikt als een proeftuin van de nieuwe mogelijkheden en om te laten zien welk aanbod TravelXL de Nederlandse consument en reisbureaus kan aanbieden. Voor de ICT wordt gebruik gemaakt van Schmetterling en voor de afhandeling en klantsupport wordt het service center in Roermond ingeschakeld. De opbrengsten van de site komen alle partners/aandeelhouders van TravelXL ten goede. Dit is een voorbode van onze plannen om na de zomer de eerste stappen op de Belgische markt te zetten”, aldus een woordvoerder.

Schmetterling is Europa’s grootste onafhankelijke reisbureau keten met meer dan 3800 vestigingen in onder andere Duitsland, Engeland, Frankrijk, Polen, Italië, Bulgarije, Roemenië, Slovenië, etc. TravelXL is sinds 2014 een samenwerkingspartner. TravelXL beschikt in Nederland over meer dan 60 vestigingen en 32 mobiele reisadviseurs.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Last-minute vakantie niet altijd voordeligst

Volgende bericht

Lees TravelPro Webmagazine #44

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.