Nieuws

TUI biedt Eurostar-boekers platform voor excursies en activiteiten

Deel dit artikel

Reizigers die via Eurostar een treinreis boeken, kunnen voortaan via een op maat gemaakt TUI-platform op alle Eurostar-bestemmingen excursies, tickets en activiteiten bijboeken.

Er is een keuze uit 5.000 verschillende tours, tickets en activiteiten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Nederland. Het platform is ontwikkeld door TUI onderdeel Musement, het online platform voor activiteiten en tours van TUI Group.

TUI en Eurostar werken al sinds 2018 samen, maar het op maat gebouwde digitale distributieplatform maakt deel uit van een bredere samenwerking waarbij TUI Musement de voorkeurspartner voor tours en activiteiten van Eurostar wordt. Naast de ontwikkeling van het digitale platform verzorgt TUI Musement ook alle 5000 tours, activiteiten en tickets. Er is een ruime keuze aan activiteiten beschikbaar, van skip-the-line tickets bij wereldberoemde bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, Stonehenge en Harry Potter Studio’s, tot must-do-activiteiten, zoals varen over de Amsterdamse grachten, Belgisch bier proeven en de Downton Abbey-tour. De activiteiten kunnen vóór de reis of ter plaatse worden geboekt via de Eurostar-website en -app, met unieke aanbiedingen en kortingen exclusief voor Eurostar-klanten.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

KLM: geen plannen om volledig over te stappen op vegetarische maaltijden

Volgende bericht

KLM vliegt weer naar Canada

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."