Nieuws

Winactie TUI: figureren in film ‘Verliefd op Cuba’

Deel dit artikel

TUI steekt haar liefde voor Cuba niet onder stoelen of banken en werkt dan ook mee aan de nieuwste film van regisseur Johan Nijenhuis . Hij gaat in mei en juni ‘Verliefd op Cuba’ opnemen. Gisteren werd de cast van de film bekendgemaakt in het Volkshotel in Amsterdam. Wil jij ook straks met de cast mee als figurant? Dat kan!

Wie droomt er niet weg bij beelden van Cuba; klassieke auto’s, prachtige oude gebouwen, uitgestrekte stranden en overal die zalige muziek. Je kunt er dus bij zijn. Reageer op de oproep van de cast op de Facebook-pagina van TUI. Op 26 april wordt de winnaar bekendgemaakt. Die kan al snel de koffers pakken en met twee personen straks mee reizen naar Cuba.

Foto: Arjan Kers, General Manager TUI Nederland en Johan Nijenhuis op de foto met de cast van Verliefd op Cuba. Susan Visser (Gooische Vrouwen, Als De Dijken Breken) speelt de hoofdrol van Loes, Abbey Hoes (Petticoat, Nieuwe Buren) is haar dochter. Jan Kooijman (Verliefd op Ibiza, Toscaanse Bruiloft) is te zien als de mysterieuze Juan. Tjebbo Gerritsma (Smeris, Voetbalmaffia) is de ex-man van Loes. Verder zijn er rollen voor Niek Roozen (Misfit, Brugklas), Anouk Maas (Goede Tijden Slechte Tijden, (Beauty & The Beast), Barbara Sloesen (Rokjesdag, Onze Jongens) en Maaike Martens (Luizenmoeder). Voor Rolf Sanchez is Verliefd Op Cuba zijn acteerdebuut. Hij is al jaren succesvol als artiest in het genre latin en scoorde diverse internationale hits. Ook in Nederland scoorde hij recent een hit in samenwerking met Ali B en Boef, die ondertussen al dubbel platina heeft behaald.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Culinaire KLM-service nu ook op vluchten naar Tokyo

Volgende bericht

Robert Pieter Gardenier neemt Captain Cruise over

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."