Nieuws

Vakantiebeurs en TravelCongress 2022 gaan door

Deel dit artikel

De Vakantiebeurs gaat door. Dat bevestigt Thecla Amoureus van de Vakantiebeurs. “Misschien wordt deze 51e editie van de Vakantiebeurs een compactere editie dan we gewend zijn, maar daarom niet minder inspirerend en verleidelijk.”

“We zien een enorme behoefte bij de consument om weer lekker over de beurs te kunnen lopen en inspiratie op te doen voor een geweldige vakantie. Voor veel exposanten blijven het zware en onzekere tijden, daarom willen we juist nu in de samenwerking met onze vaste partners investeren. We hebben een zeer aantrekkelijk pakket met kortingen en flexibele voorwaarden samengesteld en gaan samen hier doorheen komen. We hebben er heel veel zin in! En ook wij, met ons hele team, kunnen niet wachten om in januari samen met jullie weer een fantastisch event neer te zetten. Een ervaring waarmee we de deur naar de wereld weer open zetten voor iedereen die op reis wil. Samen gaan we er weer een hele mooie beurs van maken.”

De Vakantiebeurs wordt onveranderd gehouden van 12 tot en met 16 januari aanstaande. Eerst vindt op 11 januari het Travel Congress plaats, gevolgd door de Vakdag op 12 januari. Aansluitend vindt de Vakantiebeurs zelf plaats.

Ook het TravelCongress vindt als vanouds plaats, op 11 januari 2022. Amoureus: “Juist nu is het belangrijk dat we als sector bij elkaar komen. Om te praten over het herstel van de branche, hoe we dat kunnen aanpakken en welke innovaties ons daarbij gaan helpen. We werken aan een ijzersterk programma met mooie sprekers, ook daar kijk ik erg naar uit.”

 

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

TAT’s Travel Podcast – Marok no, Corendon Airport, reisadvies systematiek

Volgende bericht

Elf reisaanbieders en één airline lanceren Travel Dates

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."