Nieuws

Vueling rechtstreeks van Amsterdam naar Rome

Vueling gaat vanaf 27 juni rechtstreeks vliegen tussen Schiphol en Rome Fiumicino, de grootste luchthaven van de Italiaanse hoofdstad. De Spaanse luchtvaartmaatschappij zal vanaf Rome niet alleen op Amsterdam, maar ook op 32 andere bestemmingen rechtstreeks gaan vliegen. Net als in Barcelona, gaat Vueling aansluitende vluchten aanbieden via Rome. Zo kunnen passagiers uit Amsterdam, via Rome straks eenvoudig naar Zuid-Italië, de Griekse eilanden of Kroatië vliegen.

Het is de eerste keer dat Vueling Amsterdam verbindt met een Italiaanse stad. In totaal zijn er aankomend zomerseizoen 39.500 tickets beschikbaar voor deze route. Vanaf Rome kunnen Nederlandse passagiers eenvoudig en snel overstappen op een aansluitende vlucht naar bijvoorbeeld Sicilië (Palermo en Catania) en Corfu.

Naast acht binnenlandse vluchten, lanceert Vueling 17 rechtstreekse internationale vluchten vanaf Rome. Nieuwe internationale routes naast Amsterdam zijn: Brussel, Athene, Praag, München, Berlijn, Split, Dubrovnik, Mykonos, Santorini, Malta, Alicante, Sevilla, Rhodos, Corfu, Kreta en Santiago de Compostella. In totaal zijn er via Rome straks meer dan 550 verschillende vluchtcombinaties mogelijk.

Van 5 mei tot en met 25 oktober 2014 (met uitzondering van juli en augustus) biedt Vueling 50.000 gratis tickets aan voor de directe vluchten van en naar Rome Fiumicino. Enkel belasting en servicekosten dienen betaald te worden. Deze tickets kunnen tot en met 22 november 2013 geboekt worden.

Nederland is op dit moment Vueling’s op drie na grootste internationale markt na Frankrijk, Italië en Duitsland. Luchthaven Schiphol is sinds 2011 één van de 16 operationele basissen van de Spaanse luchtvaartmaatschappij. In Nederland vliegt Vueling deze zomer rechtstreeks op tien bestemmingen vanaf Schiphol Amsterdam Airport: Barcelona, Alicante, Bilbao, Valencia, Malaga, Ibiza, Sevilla, La Coruña , Palma de Mallorca Mallorca en nu dus ook op Rome.

© 2013, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Foutje, bedankt...

Volgende bericht

DER Touristik omarmt reisagent met roadshow

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.