Nieuws

Zeetours Cruises aangesloten bij SGRZ

Zeetours Cruises heeft zich aangesloten bij SGRZ. “Voor onze partners is het van belang dat we anticiperen op de veranderingen in de reismarkt en dat wij jullie ook direct ontzorgen. Jullie als retailer zijn voor ons een zeer belangrijk en gewaardeerd verkoopkanaal”, zo laat het salesteam vandaag via Facebook weten.

Zeetours laat weten dat volgens de nieuwe Wet op de Reisovereenkomst de garantie overgaat op de retailer wanneer deze naast de bij Zeetours ingeboekte cruise/ vluchten en extra’s, andere elementen aan de reis van de klant worden toegevoegd waardoor de reisagent organisator van de reis wordt en bij de SGR zekerheden moet stellen voor het volledige pakket! “Zeetours neemt daarom deze verantwoording over en sluiten ons aan bij de SGRZ Retaildekking. De onderdelen welke je bij Zeetours afneemt zijn volledig gedekt.” Bekijk hier de volledige lijst van SGRZ-deelnemers. Eerder werd door de branche al enthousiast gereageerd op het SGRZ-lidmaatschap van TUI, iets wat Leo van der Hoeven onlangs nog aanhaalde tijdens de ITAC Zomerborrel.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Video - Untamed Travelling: de beste tien reisagenten van 2017 gaan naar...

Volgende bericht

Video - Reizen is het nieuwe roken meet-up Nijmegen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.