AdvertorialNieuws

Zekerheidje bij Vuelandia in onzekere tijden!

ADVERTORIAL – Natuurlijk hoop je van niet, maar het kan gebeuren dat een luchtvaartmaatschappij in financiële moeilijkheden raakt en deze in het ergste geval failliet gaat. Met een vliegticketverzekering welke je bij Vuelandia kunt afsluiten is jouw klant gedekt voor faillissement van de luchtvaartmaatschappij.

Waarom verzekeren?
Is de luchtvaartmaatschappij waarmee jouw klant zou vliegen failliet gegaan en is voor dat ticket een vliegticketverzekering afgesloten? Dan krijgt jouw klant gegarandeerd het bedrag tot een maximum van € 1.500,- van het geboekte ticket terug.

Tekst loopt verder onder de afbeelding.

De vliegticketverzekering kun je tegen een scherpe tarief van €8,- per vliegticket direct afsluiten tijdens het maken van een reservering in de Vuelandia Travel Tool. Maar deze kan je ook los afsluiten wanneer je vliegticket via Vuelandia loopt.

De voorwaarden op een rij

    • Verzekerd voor faillissement van de meeste luchtvaartmaatschappijen *
    • Voor een vliegticketverzekering betaal je €8,- per vliegticket
    • Maximale dekking tot €1500,- per vliegticket*
    • Een vliegticketverzekering is zowel online- als offline te reserveren via de Travel Tool in de Travel Navigator, maar ook bij het gebruik van een eigen CRS én tickets geboekt via Vuelandia

Deze vliegticketverzekering is geschikt voor zowel individuele boekingen als voor groepsboekingen. Let op! Sommige luchtvaartmaatschappijen worden niet vergoed, wanneer deze onverhoopt met een faillissement te maken krijgen. Luchtvaartmaatschappijen die niet verzekerd worden staan vermeld in een overzicht in de Travel Tool. Kijk voor meer reisproducten, travel software en andere diensten op vuelandia.com.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

KLM onder voorbehoud van Schiphol naar 30 intercontinentale bestemmingen

Volgende bericht

EU komt met plan waarmee het reissector wil helpen...

Auteur

redactie

redactie