Nieuws

Airtrade neemt het Belgische Skyways over

Deel dit artikel

Airtrade Holdings BV neemt de Belgische consolidator Skyways vanaf 1 december 2018 over en versterkt hiermee haar positie in België.

Airtrade breidde begin dit jaar haar activiteiten al uit naar België, maar zal met deze overname haar groeiambities en internationale expansie versnellen. Skyways blijft onder eigen naam opereren. Javier Equisoain Blanco (Sales Manager) wordt commercieel verantwoordelijk voor Skyways.

Skyways-klanten profiteren nu ook van de nieuwste reistechnologische oplossingen, zoals de travel agent booking tool, FareFinder. FareFinder is het vliegticketreserveringssysteem voor reisagenten dat Airtrade in september 2018 in Nederland heeft geïntroduceerd, na uitgebreide tests en is nu ook beschikbaar voor Skyways-klanten.

“Deze overname geeft ons de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te trekken en onze positie te versterken. Klanten van Skyways krijgen de service en klantgerichtheid die ze gewend zijn en hebben tegelijkertijd toegang tot de Airtrade technologie oplossingen. Naast FareFinder zal Skyways begin 2019 ook de Airtrade whitelable-oplossingen introduceren, waaronder de Dynamic Packaging en Flight IBE op de Belgische markt. De Flight API is reeds beschikbaar. Onze unieke innovatieve technologie geeft onze klanten toegang tot de grootste vluchtaanbod/database in de Benelux. Skyways-klanten krijgen toegang tot nieuwe content, zoals de Lufthansa Groep en Brussels Airlines via NDC, lage kosten en internationale vluchttarieven. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe we ons in deze combinatie verder kunnen ontwikkelen”, zegt Jeroen Martron (CEO van Airtrade).

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Transavia start met opleiding tot vlieger

Volgende bericht

Lees TravelPro 48 van 30 november 2018 online!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."