CoronavirusNieuws

Duitsland heft reiswaarschuwing Canarische Eilanden op

Deel dit artikel

Het Duitse Ministerie van Buitenlandse zaken heeft de reiswaarschuwing voor de Canarische Eilanden ingetrokken, vanwege het lage aantal nieuwe Covid-19-besmettingen.

Volgens Duitse media wordt de reiswaarschuwing voor de Canarische Eilanden op zaterdag 24 oktober ingetrokken. Het aantal nieuwe corona-besmettingen op de Canarische Eilanden ligt enige tijd onder de drempel van 50 nieuwe besmettingen per 100.000 inwoners. Deze grenswaarde is een van de belangrijkste redenen waarom de Duitse overheid een reiswaarschuwing heeft afgegeven. Volgens de huidige stand van zaken gaat het om minder dan 40 nieuwe besmettingen per 100.000 inwoners.

De Canarische Eilanden zijn de eerste regio in Spanje die niet meer als risicogebied worden gezien. Het intrekken van de reiswaarschuwing geldt alleen voor deze eilanden en niet voor de rest van Spanje.

 

Auteur


Deel dit artikel

1 Comment

  1. […] Duitsland heft reiswaarschuwing Canarische Eilanden op […]

Vorige bericht

Disneyland Paris investeert in gigantisch zonnepanelenpark

Volgende bericht

ANVR vraagt BuZa om code oranje voor Canarische Eilanden op te heffen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."