Nieuws

Eerste vlucht voor Corendon Airlines vanaf Weeze naar Antalya

Corendon Airlines heeft zaterdag 27 juni zijn eerste vlucht naar en vanaf Airport Weeze uitgevoerd. De luchtvaartmaatschappij vliegt deze zomer in eerste instantie twee vluchten per week naar Antalya. Vanaf november vliegt Corendon Airlines van Weeze naar Fuerteventura, Gran Canaria en Hurghada.

In de terminal verwelkomden luchthavendirecteur Ludger van Bebber, burgemeester Ulrich Francken van Weeze en Dieter Krah, directeur van het afhandelingsbedrijf Serve2fly, de bemanning van de premièrevlucht. Met 75 passagiers aan boord vertrok de Boeing 737 – 800 van de Turkse luchtvaartmaatschappij vervolgens om 18.15 uur stipt naar de Turkse Rivièra.

Ludger van Bebber: “We zijn blij met de komst van de eerste Corendon Airlines vlucht naar Weeze. De opening van deze route door onze nieuwe partner aan het begin van de zomervakantie is een zeer positief signaal voor onze luchthaven.” Ulrich Francken was ook blij met de lancering van de nieuwe luchtvaartmaatschappij: “Wij wensen Corendon Airlines een goede start van het seizoen en veel ‘happy landings’ op hun nieuwe luchthaven.”

Tarik Helvaci, de stationmanager van Corendon Airlines voor de Duitse vertrekluchthavens, legt uit: “Airport Weeze heeft ons overtuigd vanwege de goede ligging in de grensstreek, de grote populariteit bij haar klanten en de uitstekende samenwerking op alle niveaus. De eerste Corendon Airlines vlucht van vandaag in Weeze wordt gevolgd door nog veel meer.” Dieter Krah: “Corendon Airlines staat in de luchtvaartindustrie bekend als een professionele en betrouwbare partner. We zijn blij met de nieuwe klant.”

Het vluchtschema van de luchtvaartmaatschappij omvat deze zomer in eerste instantie twee vluchten per week naar Antalya. Aan boord van de vluchten van Corendon Airlines worden vooral gasten verwacht die een pakketreis hebben geboekt bij één van de bekende Duitse en Nederlandse reisorganisaties. Vanaf 15 juli wordt de route tussen Weeze en Antalya elke woensdag en zaterdag gevlogen. De directie van de luchtvaartmaatschappij, die vanuit haar hoofdkantoor in Antalya 19 vliegtuigen exploiteert, voornamelijk tussen Duitsland en Turkije, hoopt dat het vrije verkeer tussen de landen weer snel de norm wordt.

Vanaf november vliegt Corendon Airlines van Weeze naar Fuerteventura, Gran Canaria en Hurghada.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Van der Heijden (Corendon) kan niet kwaad zijn op Rutte: “Ik vlieg liever niet met oranje reisadvies”

Volgende bericht

Langdurige strijd failliete Malev tot 'goed' einde gebracht

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."