Nieuws

Hillman Travel: overname winkels d-reizen, samenwerking met Airtrade en FTI

Hillman Travel neemt een groot aantal voormalige d-reizen winkels over van individuele verhuurders en gaat zich op de Nederlandse markt vestigen. Het bedrijf maakt tevens een samenwerking met FTI en Airtrade bekend. 

Onder andere FTI en Airtrade hebben interesse in een samenwerking, zo laat Hillman Travel weten. Mede door de coronapandemie en het faillissement van D-RT pakt Hillman Travel haar kans om zich op de Nederlandse markt te vestigen. De reisaanbieder neemt zo’n 50 tot 60 kantoren over en gaat samenwerkingen aan met nieuwe partners.

Kans op de Nederlandse markt
Franz Bergman en Simone Boon van Hillman Travel: “Wij zien met de overname van de voormalige d-reizen winkels een grote kans op de Nederlandse markt. Dit kan enkel een groot succes worden wanneer wij een intensieve samenwerking aangaan met onze partners.” Volgens Bergman en Boon is de klant vandaag de dag kritisch en op zoek naar flexibiliteit. “Dat kunnen wij in samenwerking met partijen als FTI en Airtrade bieden. Daarnaast stellen wij zelf reizen samen als Hillman Travel touroperating, waarbij de vlucht, het hotel, autohuur en transfers samengesteld kunnen worden. De combinatie van ticketverkoop, een ruim assortiment en het aanbod van gespecialiseerde touroperators, biedt Hillman Travel de mogelijkheid iedere klant in Nederland en België te bedienen.

Lees ook: Hillman Travel: binnen vier weken eerste voormalige d-reizen winkels weer open.

FTI en Airtrade
Joyce Akkersdijk, Sales & Marketing manager van FTI Benelux , voegt toe: “Helaas valt met het faillissement van D-reizen een deel van onze omzet weg. In Hillman Travel zien wij een stabiele retailpartner voor de toekomst. Met elkaar kijken we naar de mogelijkheden die we hebben om de omzet van FTI in Nederland en België te vergroten.” Jeroen Matron, CEO bij Airtrade: “Wij werken veel samen met retailpartners en weten wat Hillman Travel nodig heeft. We zijn enthousiast dat een flink deel van de d-reizen winkels onder de naam Hillman Travel verder gaan.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. Nico
    17 mei 2021 at 15:33

    Elke winkel die Prijsvrij niet krijgt is eentje winst!

Vorige bericht

Disneyland Paris gaat 17 juni 2021 weer open

Volgende bericht

VakantieDiscounter ziet boekingen verdriedubbelen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.