CoronavirusNieuws

Kosteloos ticket omboeken bij KLM

Deel dit artikel

KLM laat weten dat klanten hun boeking zonder extra kosten kunnen wijzigen nu er steeds meer landen reisbeperkingen invoeren in verband met het coronavirus.

“Hoewel het grootste deel van ons schema niet wordt beïnvloed door de uitbraak van het coronavirus, breiden we de omboekregeling uit naar al onze vluchten”, laat de luchtvaartmaatschappij weten. De maatregel geldt voor boekingen tot en met 31 maart en voor reizen met vertrek vanaf vandaag tot en met 31 mei.

Voucher
Klanten kunnen er ook voor kiezen om het vertrek uit te stellen tot een datum na 31 mei 2020. In dat geval ontvangen ze van KLM een voucher die één jaar geldig is en gebruikt kan worden op KLM-vluchten.


Deel dit artikel

2 Reacties

 1. Michel Bender
  4 maart 2020 at 17:50

  Heel nobel gebaar van de KLM. Wel jammer dat wij de dag voorafgaand aan deze aankondiging voor onze eigen omgeboekte KLM tickets vanwege de ITB afzegging nog wel wijzigingskosten moesten betalen. Wellicht een uitgesproken kans voor KLM om ook een nobel gebaar naar haar gedupeerde branche genoten te maken en ook deze wijzigingskosten te waiven?

  • Rawin
   14 maart 2020 at 12:53

   ja je gaat moeilijk doen om 35 euro, wat een miep ben jij zeg.

Vorige bericht

Corendon al vanaf juli naar Kaapverdië

Volgende bericht

Bijna 30 exposanten naar Vakantie Inspiratie Beurs van Sylvia Travel (Face2Face Travel)

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.