Nieuws

Oad in de winter naar Noorwegen

Deel dit artikel

Oad breidt komende winter haar portfolio uit met wintersportvakanties naar Noorwegen. De klant heeft een optimale keuzevrijheid met zes verschillende skigebieden en diverse pakketten per vliegtuig of eigen auto in combinatie met de ferry.

Arjan Koster, directeur Oad: “De wintersport wint aan populariteit en Nederlanders zijn steeds vaker op zoek naar een wintersportvakantie met meer dan alleen skiën of snowboarden. Dat was al duidelijk te merken bij de lancering van Canada afgelopen winter. Naast het skiën in de poedersneeuw werden ook andere winteractiviteiten bijgeboekt zoals een hondensledetocht of een ijsgrotwandeling.”

In navolging van de succesvolle lancering van Canada is het komende winter mogelijk om met Oad naar Noorwegen af te reizen voor een wintersportvakantie. Het aanbod bestaat uit zes verschillende skigebieden met elk hun eigen karakter: Norefjell, Geilo, Hemsedal, Trysil, Beitostølen en Myrkdalen. Er worden diverse arrangementen aangeboden zoals 4 dagen weekend skiën per vliegtuig of 8 dagen met eigen auto inclusief ferry overtocht.

Sven Bieleman, product manager Oad: “Alle Noorwegen arrangementen zijn inclusief reis, hotel of appartement en skipas. Eventuele transfers of autohuur (bij vliegreizen) of bijzondere winterexcursies kan de klant naar eigen wens bijboeken. Een optimale keuzevrijheid.”


Deel dit artikel
Vorige bericht

Alle activiteiten VLM Airlines per direct gestopt

Volgende bericht

Rode stip

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.