De D-rt Groep neemt met ingang van 1 maart 2018 reisbureau Sombrero Reizen in het Brabantse Oudenbosch over.  De nieuwe naam van het reisbureau wordt VakantieXperts Sombrero. De D-rt Groep onderstreept met deze overname de filosofie van optimale bereikbaarheid voor de consument. Bovendien biedt het de mogelijkheid om het merk VakantieXperts nog sterker te positioneren in het Nederlandse vakantielandschap.

In een tijd waarin fysieke winkels uit het straatbeeld verdwijnen, verstevigt D-rt groep juist haar aanwezigheid dicht bij de consument. CEO Don Kaspers benadrukt dat ‘nabijheid’ de belangrijkste kracht is van de retailorganisatie. “Wij willen klanten ontzorgen, nu en in de toekomst. Waar en wanneer de toekomstige reiziger wil, kan hij bij D-reizen en VakantieXperts terecht, of dat nu bij het reisbureau op de hoek is, via de telefoon, online of via chat/social media. Reisbureaus vervullen een belangrijke adviesrol richting de consument. De Persoonlijke Reisadviseurs kennen hun klanten veelal persoonlijk, waardoor ze hen met hun kennis en ervaring het beste advies op maat kunnen geven.”

Op het pand van Sombrero prijkt binnenkort weliswaar een nieuwe naam, de gezichten blijven vertrouwd. Juist vanwege de persoonlijke band die lokale reisbureaus met hun klanten hebben opgebouwd, vindt de D-rt Groep deze continuïteit van het grootste belang. Uiteraard profiteert de klant meteen van het uitgebreide reisaanbod van VakantieXperts: het meest complete binnen de Nederlandse reisbranche.