CoronavirusNieuws

Reisadvies Bonaire gaat weer naar geel

Het reisadvies van Bonaire gaat van oranje naar geel, dat zegt gezaghebber Edison Rijna op basis van de informatie die hij heeft ontvangen. De gezaghebber diende ruim twee weken geleden het verzoek in om het reisadvies van Bonaire weer te wijzigen van oranje naar geel, omdat het eiland het coronavirus al langere tijd onder controle heeft.

Volgens Bonairiaanse media duurde het even voordat de knoop werd doorgehakt, omdat Nederland eerst naar de andere Caribische eilanden van het Koninkrijk wilde kijken. Halverwege september vroeg het eiland zelf nog aan Nederland om het reisadvies te wijzigen van geel naar oranje, omdat het aantal besmettingen toenam en de zorgcapaciteit in Bonaire beperkt is.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

1 Comment

  1. […] in Nederland niet tien dagen in thuisquarantaine. Eerder werden ook de reisadviezen voor Aruba en Bonaire […]

Vorige bericht

TUI na persconferentie: we bieden uitsluitend reizen aan naar bestemmingen met een groen of geel reisadvies

Volgende bericht

Video - Reisbureau Buitenlandsche Zaken pakt het anders aan

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.