Nieuws

Sunny Cars: autobooker.com metasearcher voor B2B

Sunny Cars lanceert autobooker.com, een huurauto metasearcher voor de toeristische (b2b) sector, waarmee het bedrijf ook de Nederlandse markt opgaat. Deze nieuwe organisatie, die binnenkort haar opwachting maakt in de markt, biedt online boekingsportalen een boekingssysteem met de nieuwste technologie, content, kennis en kunde. Aanspreekpunt voor potentiële nieuwe klanten is Marco Ammerlaan, Director Sales voor autobooker.com.

“In de eerste plaats biedt autobooker.com de online reisindustrie een neutrale huurauto-/marktvergelijking, die werd ontwikkeld op basis van hoge kwaliteisnormen”, aldus Thorsten Lehman  (directie autobooker.com). “We zien onszelf als een metasearcher die alle reiswebsites een snelle en eenvoudige integratie kan bieden, en die de boekende klanten 100% transparantie en hoge klanttevredenheid garandeert.”

Autobooker.com start in eerste instantie in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar heeft ook uitbreidingsplannen naar andere internationale markten. “we zien een enorm potentieel, vooral omdat de reisgerelateerde online platformen vandaag de dag gewoon een betere kwaliteit van de aanvullende services (als autohuur) verlangen”, aldus Detlef Hoffmann, die onder meer verantwoordelijk is voor het ontwerpen van innovatieve producten en de verdere internationalisering van autobooker.com.

“Klanten die kiezen voor de integratie van autobooker.com kunnen in overleg met het autobooker.com team het optimale productportfolio bepalen die het beste bij de doelgroep past. Zij kunnen dus zelf aangeven welke leveranciers worden vergeleken en profiteren van de grote knowhow van autobrooker.com”, aldus Hoffmann (directie autobooker.com).

© 2015, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eerste Arkefly-toestel in TUI livery

Volgende bericht

LEES! TravelPro webmagazine #11

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.