Om de labels voor de onderscheidende reisagent te completeren, is er per direct het luxe label “Luxury Travel Consultants” aan toegevoegd. Dit in vervolg op de eerdere succesvolle start van de labels Cruise-, Golf- en Honeymoon-Specialisten.

De Luxury Travel Consultants onderscheiden zich door hun brede ervaring met deze doelgroep en het luxe reisproduct. Ze hebben zich reeds bewezen thuis te zijn in deze gespecialiseerde tak in de reisbranche als het gaat om kennis, reiservaring en hun bestaande klantenkring.

Dit nieuwe label is een extra formule die ZRO’s van The Travel Club, Your Travel en United Travel kunnen afnemen, zodra zij zich als Luxury Travel Consultant willen profileren. Het wordt uitsluitend gedragen door de reisagent welke voldoet aan de gestelde norm en deze kwaliteit continueert. Een garantie voor de klant die niets minder verwacht dan luxe reizen op hoog niveau en tailor made service.

Binnen het label zijn al diverse toonaangevende partners aangetrokken om mee samen te werken, allen leveranciers met een uitzonderlijke staat van dienst binnen het luxe reissegment, waar de klant geniet van maximale service voor, tijdens en na de reis. Dit aanbod zal in de nabije toekomst nog verder uitgebreid worden.

Martine de Knoop, Commercieel Directeur wil een volledig platform creëren, zodat alle ZRO’s aangesloten bij de keten de kans hebben zich te ontwikkelen in het product wat het beste bij hen past. “Luxe klanten verwachten nu eenmaal méér en daar zijn aparte tools voor nodig. Deze mogelijkheden verstrek ik graag als het bijdraagt in het succes van de ZRO’s bij het bedienen van deze specifieke doelgroep.”