CoronavirusNieuws

TUI: klanten kunnen tot dag voor vertrek vakantie omboeken

TUI heeft aanpassingen gedaan in de voorwaarden omruilgarantie TUI & omruilgemak KRAS. Voor TUI houdt de wijziging concreet in dat klanten nu tot de dag voor vertrek hun vakantie kunnen omboeken naar een andere vakantie. “Dit geeft onze klant, in deze onzekere tijden, de ruimte om tot op het laatste moment te besluiten wat zij met hun vakantie zullen doen”, laat TUI weten op haar salespagina.

“De omruilgarantie is van toepassing op nieuwe boekingen gemaakt tot en met 30/4/20 alsmede op bestaande boekingen. Hierbij dient de latere vertrekdatum uiterlijk te zijn gelegen voor 31/10/20. Voor KRAS houdt de wijziging concreet in: Bij Zonvakanties, Culinaire reizen, Stedentrips, Autovakanties, Actieve vakanties en Busreizen is net als bij TUI ook de termijn tot 22 dagen voor vertrek omruilen verwijderd. Het Omruilgemak is van toepassing op nieuwe boekingen gemaakt tot en met 30/4/20 en op bestaande boekingen. Hierbij dient de latere vertrekdatum uiterlijk te zijn gelegen vóór 31/10/20. Rondreizen en riviercruises kunnen nog steeds worden omgeboekt tot uiterlijk 42 dagen voor vertrek.”
Versoepeling
Tevens is een versoepelde regeling toegevoegd over het wijzigen van het reisgezelschap. Met betrekking tot het wijzigen van het reisgezelschap van een bestaande boeking geldt: Enkel de identiteit van de personen in het reisgezelschap kan gewijzigd worden, het aantal personen dat deelneemt aan de reis dient ongewijzigd te blijven. De hoofdboeker van de reis dient ongewijzigd te blijven.

DVJN12_728x90

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

EU publiceert richtlijnen voor luchtvaart, compensatieregeling overheid nog niet bekend

Volgende bericht

Aardbeving in Utah: tienduizenden zonder stroom

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.