Nieuws

TUI lanceert TUI Experiences

Op dit platform boek je vooraf je excursie, koop je tickets voor musea, optredens en sportwedstrijden, reserveer je alvast een tafel in je favoriete restaurant of boek je een wellness behandeling in die heerlijke spa. Kortom, alles wat de vakantie nog leuker maakt boek je voortaan makkelijk vooraf.

In totaal zijn er in het platform meer dan 45.000 activiteiten en excursies te boeken in 90 landen. Bij een groot aantal excursies is er begeleiding mogelijk in de eigen taal. Klanten die een vakantie bij TUI geboekt hebben regelen thuis alvast hun activiteit of excursie eenvoudig via www.tui.nl/excursies.

Exclusieve TUI excursies
Ook de exclusieve excursies van TUI Collection zijn via het platform te boeken. De TUI Collection excursies zijn unieke, authentieke en verantwoorde excursies. Ze hebben allemaal een local touch met speciale aandacht voor duurzame aspecten als goede werkomstandigheden, kinderrechten, dierenwelzijn en de impact op het milieu.

Musement + GOTUI = TUI Experciences
In TUI Experiences komen het eerder dit jaar door TUI Group aangekochte platform Musement en de al bestaande omgeving GOTUI samen. Musement is een Italiaanse start-up die vijf jaar geleden is opgericht. In die vijf jaar is het bedrijf uitgegroeid tot het grootste online platform voor het boeken van activiteiten, tours en excursies. GOTUI is het al bestaande TUI platform en biedt excursies aan op de belangrijke sun & beach bestemmingen over de hele wereld. Door beide systemen te bundelen heeft de TUI klant voortaan met een druk op de knop toegang tot een kwalitatief, gevarieerd en eigen aanbod van bijzondere excursies en ervaringen.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Eerste staal gesneden voor nieuw expeditieschip Seabourn Venture

Volgende bericht

Opening Lelystad Airport in 2020 onzeker

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."