CoronavirusNieuws

Versoepeling reisadviezen Aruba, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius en Saba aanstaande

Ook de reisadviezen voor Aruba, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius en Saba worden met ingang van zaterdag 15 mei versoepeld, dat heeft TravelPro uit zeer betrouwbare bron vernomen. Eerder wist TravelPro te melden dat het reisadvies van Bonaire woensdag 19 mei van oranje naar geel wordt gewijzigd.

Buitenlandse Zaken, touroperators en tourist boards zeggen niets te weten van de plannen om de reisadviezen te versoepelen.  Curaçao, Aruba en Sint Maarten zouden een geel reisadvies krijgen, St. Eustatius en Saba een groen reisadvies.

Vanaf diverse eilanden bereiken berichten over de op handen zijnde versoepeling van de reisadviezen de redactie van TravelPro.  Op de eilanden worden ondertussen ook diverse versoepelingen doorgevoerd.  Zo werd deze week duidelijk dat op Curaçao mensen aan het begin en einde van de dag weer naar het strand mogen in groepjes van maximaal vier personen per huishouden.

Gisteravond werd er in de media op de diverse eilanden nog teleurgesteld gereageerd dat er geen positievere berichten waren over de reisadviezen naar desbetreffende eilanden. Aan TravelPro is bevestigd dat de reisadviezen zaterdag worden gewijzigd. Naast Aruba, Curaçao, St. Maarten, St. Eustatius en Saba wordt verwacht dat de reisadviezen voor Griekse eilanden, Portugal, IJsland, Finland en de Balearen worden versoepeld.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Reisadvies Bonaire vanaf 19 mei op geel

Volgende bericht

Beau tegen Elbers (KLM): "Hoe was het om te zien dat je bedrijf langzaam naar de knoppen gaat?"

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.