CoronavirusNieuws

Code oranje? Untamed Travelling komt met gratis reisverzekering

Deel dit artikel

Untamed Travelling biedt reizigers die willen vertrekken naar een oranje bestemming een gratis doorlopende reisverzekering aan.

Allianz kondigde vorige week aan de medische kosten te dekken als het gaat om bestemmingen die vanwege covid-19 oranje kleuren. De verre reizen specialist haakt in op dit positieve signaal en wil, door het cadeau geven van de reisverzekering, reizigers het vertrouwen geven dat zij hun reis volledig verzekerd en veilig kunnen maken.

Is het reisadvies een maand voor vertrek oranje en is de reiziger niet volledig verzekerd? Dan betaalt Untamed Travelling de kosten van een doorlopende reisverzekering voor een heel jaar. Ongeacht of het een nieuwe of reeds gemaakte boeking betreft. Wil je meer weten, lees dan de voorwaarden op de website.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Elbers (KLM) over heropening VS: "Belangrijk voor KLM en de reisbranche op de weg naar herstel"

Volgende bericht

easyJet wil samenwerking industrie en overheid voor emissievrije vluchten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."