Gorcums Reisburo Groep gaat met ingang van 1 november al haar merknamen samenvoegen tot de naam ‘Travel Store’, dat heeft Frank Visch (directeur en mede-eigenaar) bevestigd tegenover TravelPro.

Naast de naam ‘Gorcums Reisburo Groep’ gaan daarmee dus ook de namen Regio Reisburo, Traveltroef, Piloot Koen en ReisTeam verder als ‘Travel Store’. Het hoofdkantoor is, sinds de oprichting in 1975 door de ouders van de huidige eigenaren Frank en Ron Visch, nog steeds gevestigd aan de Concordiaweg in Gorinchem.

Als reden voor de samenvoeging van alle merknamen tot één naam noemt Visch als reden dat hij één duidelijk merk wil communiceren richting de consument. Daarnaast wil hij ook de service gaan uitbreiden met onder meer een compleet nieuwe (mobiele) website en worden er virtual reality brillen geïntroduceerd in alle winkels. “Voor onszelf scheelt het natuurlijk ook in een aantal zaken. Zo gaan we van vijf websites naar één website”, aldus Visch.

In Dordrecht opende de gebroeders Visch vorig jaar al een Travel Store in de Waalse Kerk. De zakentak, Piloot Koen, gaat verder onder de naam Travel Store Business. De maatwerk-tak, het ReisTeam, gaat verder onder de naam Travel Store Specials. De Gorcums Reisburo Groep zit sinds de oprichting bij de Dutch Travel Alliance (DTA), voorheen Veluwegroep. Lees hier het uitgebreide interview dat Visch in mei 2017  gaf aan TravelPro.