Nieuws

Joost Romeijn krijgt gouden ANVR-speld

Deel dit artikel

Joost Romeijn heeft tijdens een afscheidsdiner de gouden ANVR-speld ontvangen van het ANVR-bestuur als blijk van waardering voor zijn verdiensten voor de ANVR in de afgelopen jaren.

Op het ANVR-Congres in Portugal afgelopen november werd het vertrek van Romeijn al officieel aangekondigd. Na een periode van zeventien jaar enthousiast en met veel kennis van zaken bestuursfuncties te hebben vervuld (sinds 2003 in het VRO-bestuur van de reisorganisaties en vervolgens in 2005 in het federatiebestuur van de ANVR, waarvan een aantal jaren als vice-voorzitter) vindt Romeijn het nu tijd dat een ander zijn plaats inneemt. De ANVR laat weten: “Wij, de ANVR en haar reisondernemers, zijn Joost enorm veel dank verschuldigd, omdat mede door zijn inbreng de ANVR nog verder is geprofessionaliseerd.”

Begin dit jaar zijn met Diederik Banken (BCD Travel), Marjon Kaper (ANWB reizen) en Don Kaspers (D-rt groep) de nieuwe bestuursleden benoemd. Daarnaast bestaat het bestuur uit Arjan Kers (TUI Nederland), Hans de Wilde (Tenzing Travel), Werner van Disseldorp (Disma Reizen), Jeroen Martron (Airtrade) en voorzitter Frank Oostdam (ANVR).


Deel dit artikel
Vorige bericht

Oceania Cruises maakt route 180-daagse wereldcruise van 2021 bekend

Volgende bericht

Faillissement Insel Air onafwendbaar

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.