Nieuws

Neckermann razendsnel: zaterdag weer naar Egypte

Neckermann vliegt aanstaande zaterdag in samenwerking met transavia.com weer toeristen naar Hurghada en El Gouna. Met ingang van maandag 14 februari is het negatief reisadvies naar de Egyptische badplaatsen aan de Rode Zee, de Golf van Aqaba en de Golf van Suez door het Ministerie van Buitenlandse Zaken opgeheven. De pakketreizen, inclusief vlucht met transavia.com, transfer naar en verblijf in een 4 sterren+ hotel (in een 2 persoonskamer) op basis van all inclusive verzorging gaan bij Neckermann de deur uit voor € 299. Het gaat om de hotels
Hotel Three Corners Ocean View (El Gouna), Hotel Sunrise Mamlouk (Hurghada) en Hotel Sunrise Holidays Beach (Hurghada). Boeken is mogelijk vanaf morgen, woensdag 16 februari a.s. Alle info is ook terug te vinden in NOL en op ReisbureauInfo vind je ook alle boekingscodes.
Thomas Cook Belgium vliegt vanaf maandag 21 februari weer naar de Egyptische badplaatsen Hurghada, Sharm El Sheikh, El Gouna, Taba en Marsa Alam.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Camiel Eurlings definitief nieuwe directeur KLM

Volgende bericht

ArkeFly vanaf 15 maart weer naar Egypte

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.