Nieuws

Solmar Tours te boeken bij D-reizen en VX

Sinds deze week is Solmar Tours ook te boeken bij D-reizen en VakantieXperts, dat zegt Jan-Rikke Mulder (COO en marketing manager bij Solmar Tours) tegen TravelPro.

“Naast busvakanties bieden we ook vliegreizen naar Spanje aan en hiermee verwachten we een flinke groei te realiseren. Omdat er grenzen zijn aan wat we zelf kunnen doen en onze doelgroepen aansluiten bij de D-rt Groep, hebben we contact gezocht voor een samenwerking. De D-rt Groep stond hiervoor open”, zegt Mulder.

Solmar Tours wordt al enkele jaren via Reisbureau Kupers Reisinfo verkocht, dat bevalt volgens Mulder goed. “Mede daarom hebben we gezocht naar verbreding van samenwerking met de retail. Wat betreft de D-rt Groep verwachten we zo’n vijf a tien boekingen per kantoor, maar we realiseren ons ook dat we het product de tijd moeten geven. Het zal even duren voordat het actief wordt meegenomen in de verkoopgesprekken, maar daar zullen wij ons ook voor inspannen. De brochures zijn vanaf morgen (8 februari) leverbaar via TWI.”

D-rt Groep zegt dat het slechts om een juridische overeenkomst gaat. “Mocht er een klant de winkel binnenstappen en Solmar Tours willen boeken, dan kan dat. Maar we zullen het niet actief gaan promoten”, laat de woordvoerster weten.

 

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

SunLodge van Suncamp nu ook te boeken via Qenner

Volgende bericht

Travel Counsellors groep draait beste maand ooit

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."