Nieuws

Thomas Cook en TUI samen vanaf Groningen naar Gran Canaria

Vliegen vanuit de regio geniet de voorkeur van de lokale reiziger. Het gemak van dichtbij huis te vertrekken en grote wachtrijen te vermijden hebben veel toegevoegde waarde. Neckermann Reizen,  Thomas Cook en TUI kijken ook nadrukkelijk naar andere groeimogelijkheden vanuit regionale luchthavens als Eindhoven, Rotterdam en Groningen.

Met de zomer in aantocht wordt er door reisorganisaties al vooruit gekeken naar de winter van 2018/19 en de winterzonbestemmingen die aangeboden kunnen worden vanaf Groningen Eelde Airport. Vanaf 2 november 2018 wordt er gedurende de gehele winter op vrijdagen en maandagen rechtstreeks vanaf Groningen Eelde Airport naar Las Palmas op Gran Canaria gevlogen. Op deze vluchten zal zowel Thomas Cook/Neckermann als TUI reizen aanbieden naar Gran Canaria. Beide reisorganisaties besloten tot deze gezamenlijke vluchten om de vakantiegangers in de regio rondom deze noordelijke luchthaven zo goed mogelijk te bedienen.

Carola Hoekstra, Managing Director Thomas Cook Nederland: “Wij merken de laatste jaren dat vertrek vanuit regionale luchthavens veel voorkeur geniet en als er rechtstreeks gevlogen wordt, zoals naar Gran Canaria aankomende winter, biedt dit zeker een bijkomend voordeel. Groningen Airport Eelde heeft zijn toegevoegde waarde dit jaar weer bewezen waardoor ook Tenerife weer zal worden toegevoegd voor aankomende winter”.

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland: “Wij zien de meerwaarde in van een directe vlucht naar de vakantiebestemming. Dit zorgt ook voor een comfortabeler begin van de vakantie voor de reizigers vanuit de regio. We kunnen nu al onze reizigers een vertrek dicht bij huis aanbieden; Groningen, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Luik voor het zuiden van Nederland, die laatste in samenwerking met TUI België”.

De Canarische eilanden zijn een belangrijke zonbestemming in de winter. Naast deze TUI fly vlucht naar Gran Canaria, wordt er ook rechtstreeks vanaf Groningen Eelde Airport gevlogen naar Lanzarote en Tenerife komende winter. Die vluchten worden uitgevoerd door Transavia. Ook op deze Transavia vluchten bieden zowel Thomas Cook als TUI reizen aan.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Wizzair: vanaf Eindhoven naar Wenen

Volgende bericht

Transavia: vier nieuwe bestemmingen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."