CoronavirusNieuws

TUI: 600 reizigers in Kroatië, merendeel eigen vervoer

TUI Nederland heeft op dit moment zo’n 600 reizigers in Kroatië, waarvan het merendeel met eigen vervoer ter plaatse is. “We zullen al deze klanten zo snel mogelijk informeren over het aangepaste reisadvies. Reizigers die met eigen vervoer in Kroatië verblijven zullen wij dringend adviseren het land te verlaten”, laat TUI weten aan TravelPro.

Reizigers die een pakketreis bij TUI hebben geboekt worden teruggebracht naar Nederland. “We zijn op dit moment aan het bekijken wanneer we deze reizigers op kunnen gaan halen. Dit zal naar verwachting morgen of donderdag zijn. Reizigers die alleen een vliegticket via TUI hebben geboekt kunnen ook van deze repatriëringsvlucht gebruikmaken. Zolang het reisadvies op oranje blijft zal TUI geen nieuwe reizigers naar Kroatië brengen.”

Reisadvies
Vanmiddag is het reisadvies van Kroatië aangescherpt. TravelPro sprak met een van de woordvoerders van het Minister Buitenlandse Zaken voor een verdere toelichting en stelde onder andere de vraag waarom BuZu het Nederlandse reisadvies voor een heel land heeft aangescherpt en niet gekozen heeft voor ‘slechts’ een bepaalde regio.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. 22 juli 2020 at 10:47

    Heel vreemd alleen Nederland zal dut niet iets met de ruzie op de EU top temaken hebben.
    Nederland als enige land vreemd.

Vorige bericht

Uitbreiding Sunair: stedentrips in Nederland en vakanties Waddeneilanden

Volgende bericht

KLM hervat na vijf maanden vluchten naar China

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.