CoronavirusNieuws

‘Faillissement van d-reizen kwam niet geheel als verrassing’

Deel dit artikel

‘Het faillissement van d-reizen kwam niet geheel als verrassing, maar desondanks komt dit nieuws hard aan’, laten Marc van Amsterdam en Jan-Bert Wissink (Directie Sunair Vakanties) weten aan TravelPro.

‘In de eerste plaats is dit natuurlijk triest voor alle medewerkers van d-reizen, maar het is ook een slechte ontwikkeling voor onze branche. Het wordt een uitdaging om het beschadigde imago richting de consument te herstellen. Ook is het belangrijk om gezonde marktverhoudingen te kunnen blijven waarborgen. D-reizen was een zeer gewaardeerde partner van Sunair en met bijna 300 reisbureaus zorgde het natuurlijk ook voor een flink deel van onze retailomzet. Direct zorgen maken we ons niet, al zou het wel goed zijn als d-reizen, toch een heel bekende merknaam, nieuw leven ingeblazen krijgt. Een doorstart met een onafhankelijke partij zouden wij dan ook toejuichen.’

Extra uitdaging
Van Amsterdam en Wissink vullen aan: ‘Linksom of rechtsom, we kijken ondanks deze extra uitdaging positief naar de toekomst. Natuurlijk koesteren we onze samenwerking met onze andere retailpartners en daarnaast bouwen we ook verder aan ons merk Stedentrips.nl’

Author


Deel dit artikel

2 Reacties

 1. Venema
  8 april 2021 at 10:19

  Wij hebben veel verre reizen gemaakt via dreizen. En wij zijn zeer verdrietig dat deze goede organisatie verdwijnt. Heel erg jammer dat de pandemie hier mede schuldig aan is.

 2. Helen Siwabessy
  6 april 2021 at 13:43

  Goedemiddag,

  Maak mij zorgen we hebben een reis geboekt via Dreizen Middelburg!
  Wij zouden 12 december 2020 gaan! Maar helaas negatief reisadvies! Reis hebben we helemaal betaald!
  2 weken geleden heb ik nog contact gehad met Dreizen Middelburg! Zeiden dat we het geld terug krijgen kan een half jaar of 1 Jaar duren ik zei oke!
  Tot dat ik van morgen op de nieuws zag dat Dreizen failliet is!
  Telefonisch krijg ik ze niet te pakken!?
  Wat moeten wij doen we zouden vliegen met Garuda!!
  Graag hoor ik bericht van u terug!

  Vriendelijke groet,
  JP Siwabessy

Vorige bericht

Wat een klap!

Volgende bericht

Wat moet je doen als je bij D-rt/d-reizen hebt geboekt?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."