2021Lees TravelPro onlineNieuws

Lees TravelPro 18 van 7 mei 2021 online

Lees nu TravelPro 18 van 7 mei 2021 online, met in dit nummer…

Lees je een interview met Prijsvrij-directeur Marc van Deursen over een eventuele overname en een doorstart van de 130 d-reizen winkels. Daarnaast spraken we met Edward Suares die aan de slag is gegaan bij Corendon Mangrove Beach Resort op Curaçao, heeft Onno Benninga (Business Director, Google Nederland) een exclusief artikel geschreven voor TravelPro over Google-zoektrends en digitale marketing tips om toe te passen op een langzaam herstellende reisbranche. Ook bekijken we het nieuwste schip van Disney Cruise Line, spreken we met Riks de Jong over zijn reis naar Turkije, praten we met Laura Westerbrink over haar online wijnreizen en geven we je twee tips voor op je boekenplank.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Reisadvies Balearen iets versoepeld, maar blijft negatief

Volgende bericht

Van Deursen (Prijsvrij) positief over doorstart: "We willen d-reizen in ere herstellen"

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.