Zelf bepalen waar en wanneer je werkt en niet gebonden zijn aan een bepaald aantal vakantiedagen, dat is voor Lonne Rijvers (Solon Travel/ZRA bij Personal Touch Travel) vrijheid. En daarom heeft ze Nederland ingeruild voor wisselende plekken in de wereld. Een soort living the dream…

Hoe ben je het vak van ZRA ingerold? 
“In 2018 rondde ik mijn studie Management Toerisme af. Ik begon braaf aan een fulltime job, maar al gauw kwam ik erachter dat 40 uur per week op kantoor zitten niet voor mij is weggelegd. Ik besloot mijn baan op te zeggen, mijn hele hebben en houwen te verkopen, mijn eigen reisblog (blog.solontravel.nl) op te zetten en voor onbepaalde tijd op wereldreis te gaan. Met liefde nam ik mensen digitaal mee op reis. Vanwege corona kwam er na dertien maanden abrupt een einde aan mijn reis. Ik stelde mezelf de vraag wat ik wilde. Het leek me fantastisch om mensen niet alleen via mijn blog en Instagram-account (@solontravel) te informeren en inspireren, maar ook om daadwerkelijk reizen samen te stellen en mensen op avontuur te sturen. Niks moet, maar de wereld moet worden gezien. Ik ben me online gaan oriënteren en kwam zo bij het zelfstandig reisagentschap uit bij Personal Touch Travel.”

Lees hieronder het hele interview met Lonne. Lees je Travelpro liever in print? Klik dan hier!