Nieuws

Loyaliteitsprogramma RIU PartnerClub komt met een app

RIU biedt een nieuwe applicatie van Riu PartnerClub, het loyaliteitsprogramma van RIU voor reisagenten. Via deze applicatie kunnen reisagenten via hun mobiele telefoon of tablet alle transacties van hun Riu PartnerClub-account op een snelle en gemakkelijke manier beheren.

Onder de nieuwe functionaliteiten van deze mobiele applicatie vind je de mogelijkheid om: nieuwe reserveringen te maken of reserveringen te beheren en gewenste wijzigingen door te voeren; behaalde punten bij te werken om te blijven profiteren van de voordelen van de geregistreerde reserveringen; accounts van alle reisagenten op te zoeken en de gegevens daarvan bij te werken of wijzigen; de laatste speciale aanbiedingen van RIU Hotels te ontdekken voor gebruikers van het loyaliteitsprogramma, evenals het laatste nieuws van de hotelketen; en is het mogelijk om wensen of suggesties te verzenden.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

One Paradise Paper to go, please

Volgende bericht

Stip Reizen zoekt Product Manager Rondreizen (M/V) - Gesloten

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."