Nieuws

Mexicaanse Riu Tequila volledig gerenoveerd

Deel dit artikel

RIU Hotels & Resorts heropent na enkele maanden van renovatie het Riu Tequila. De Mallorcaanse keten laat weten dat alle gemeenschappelijke ruimtes, tuinen en kamers compleet zijn gerenoveerd en daarnaast is het gastronomisch aanbod uitgebreid met twee nieuwe restaurants en een kiosk met grillspecialiteiten. Ook het tuinencomplex van resort Playa del Carmen is volledig gerenoveerd en heeft nu vijf grote zwembaden, waarvan één met glijbanen voor kinderen.

De renovatie van Riu Tequila omvatte de vernieuwing van 630 kamers. RIU laat weten dat de decoratie frisser en moderner is met als belangrijkste kleur wit met rode accenten. In alle kamers zijn de vloeren vernieuwd en zijn nu voorzien van keramisch parket, waarmee zij aansluiten op de nieuwe stijl die RIU in alle hotels introduceert. De badkamers hebben dezelfde vloeren als die in de kamers en zij zijn nu uitgerust met douches.

De gebouwen met kamers die Riu Tequila omringen hebben hun Mexicaans-Caribische karakter behouden. In het tuinencomplex van Riu Tequila waren twee grote organische zwembaden en een zwembad voor kinderen, maar er worden nu vijf vierkante, moderne zwembaden aangeboden, waaronder een zwembad met glijbanen uitsluitend voor kinderen en een zwembad met een swim-up bar.

Na de renovatie biedt Riu Tequila het nieuwe Italiaanse restaurant ‘Rinascita’ en een nieuw steackhouse genaamd ‘Black Cow’. Beide zijn toegevoegd aan het bestaande hoofdrestaurant met buffetten ‘Rosa Roja’, het Aziatische ‘Bamboo’ en restaurant ‘Beach Club’ op het strand, dat ’s avonds een themarestaurant is met gerechten uit de Mexicaanse keuken. Daarnaast biedt het hotel nu het al genoemde barbecuestation dat gegrilde specialiteiten bereidt voor de lunch. a de complete renovatie van het hoofdgebouw heet de lobbybar nu ‘La Veranda’, de lounge bar ‘La Fiesta’. Ook de ‘Sports Bar 24’ is gerenoveerd. Ditzelfde geldt voor de swim-up bar in de tuin, die nu ‘Coco’s Bar’ heet.

Naast het zwembad voor kinderen ligt de club RiuLand en een speeltuin. In dit gebied zijn ook de nieuwe fitnessruimte en de Riu Fit zone te vinden. Deze vernieuwingen en de nieuwe gratis WiFi die overal in het hotel wordt geboden completeren het uitgebreide aanbod van entertainment van het animatieteam en de, ook vernieuwde, discotheek ‘Pacha’.


Deel dit artikel
Vorige bericht

Minste vluchtvertragingen op dinsdag

Volgende bericht

Nieuwe topman voor American Express Global Business Travel

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.