Nieuws

Mijlpalen en recordomzet voor The Travel Club

Deel dit artikel

De eerste vijf maanden van het boekjaar (november 2018 – maart 2019) heeft The Travel Club met alle labels een recordomzet gedraaid van ruim € 75 miljoen.

“We lopen een maand voor qua omzet ten opzichte van vorig jaar”, aldus directeur/eigenaar Jeannie Vincent. “Dit is een jaar waarin er mijlpalen worden bereikt”. Naast de te verwachten record eindomzet, vieren wij ons 10-jarig jubileum op 8 november aanstaande en zullen wij dit jaar het aantal van 400 franchisenemers bereiken”.

Begin dit jaar lanceerde The Travel Club de nieuwe zra formule ‘HolidayPlanners’. Vincent verwacht aan het eind van het jaar zo’n 30 HolidayPlanners. De ZRP formule is volgens haar bedoeld voor reisadviseurs die de volledige focus willen leggen op verkoop en/of weinig affiniteit hebben met de reisbureau-administratie of het zra-schap nog in eerste instantie willen combineren met een parttime baan. “Het is mogelijk om binnen HolidayPlanners over te stappen van ZRP naar ZRO.” Naast HolidayPlanner biedt Vincent de formules The Travel Club, YourTravel, United Travel, The Travel Club Business en YourTravel Business aan.


Deel dit artikel
Vorige bericht

ANVR nu meer van toegevoegde waarde voor zakelijke reiziger

Volgende bericht

What else

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.