Nieuws

Nieuwe bestemmingen zomer 2011 transavia.com

Deel dit artikel

Vanaf 16 november om tien uur ’s morgens start transavia.com met de verkoop van het zomerseizoen 2011. Alle 29 bestemmingen en 42 routes gaan in de verkoop met daarbij de nieuwe bestemmingen vanuit de regio. Het zomerseizoen bij transavia.com loopt van 1 april tot en met 31 oktober 2011.

In het nieuw zomerseizoen van transavia.com worden de bestemmingen uitgebreid vanuit de regio. Vanaf het voorjaar 2011 gaat transavia.com vanaf Amsterdam dagelijks vliegen naar Lissabon en Athene. De bestemmingen Toulon, Biarritz en Montpellier verplaatsen van vertrek luchthaven van Amsterdam naar Rotterdam. Vanaf Rotterdam wordt er vier keer per week gevlogen naar de nieuwe bestemmingen Madrid, Milaan (Malpensa), Wenen en Praag. Vanaf Eindhoven komen er meer bestemmingen bij die populair zijn bij de reiziger zoals Barcelona, Ibiza, Palma de Mallorca en Nice. Ook gaan er meer vluchten vanaf Eindhoven naar de bestemmingen Malaga en Faro. Vanuit Groningen wordt er twee keer per week gevlogen naar Malaga. De nieuwe bestemmingen van 2010 blijven beschikbaar in 2011 en worden zelfs vaker uitgevoerd. Zo wordt er dagelijks naar Istanbul gevlogen en meerdere malen per week naar Innsbruck.

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Aanbiedingen voor de kerst bij airberlin

Volgende bericht

Financiële problemen voor American Airlines

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."