Nieuws

TUI’s Jeroen Otto bouwt als dj een feestje op de Vakdag

Deel dit artikel

Niet alleen zanger Tino Martin betreedt het podium op het Vakantiebeurs Vakdagfeest, maar ook TUI’s Jeroen Otto zorgt er als dj voor dat iedereen kan terugkijken op een geweldige avond (én dag). Jeroen is al sinds 2006 onderdeel van het dj-duo B.Rich & Dr. Otto.

Vanwege de 50-ste verjaardag van de Vakantiebeurs wordt er extra uitgepakt tijdens het Vakdagfeest, dit jaar mede mogelijk gemaakt door TUI, gastbestemming Ras Al Khaimah, TravelPro en TravMagazine.

In de speciale Vakantiebeurs Festivaltent (tussen hal 12 en hal 7) gaat op woensdag tussen 18.00 en 22.00 het dak eraf, belooft beursmanager Bart Meijer. “We nodigen alle vakbezoekers van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van Tino Martin, de coverband Broadway en de beats van de dj, B.Rich & Dr.Otto.”

De Vakdag en het Vakdagfeest zijn gratis voor reisprofessionals die zich hebben geregistreerd als vakbezoeker. Registreren voor de Vakdag kan via deze link.

Alvast in de stemming komen? Hieronder vind je een video van een optreden van B.Rich & Dr.Otto.

Wat een topfeest weer, Koningsdag 2018, Reeuwijk!

Posted by Richard Buitelaar on Saturday, 28 April 2018

 

Auteur


Deel dit artikel
Vorige bericht

Iran geeft neerschieten Boeing toe: het was een ongeluk

Volgende bericht

44% van de vakantiegangers in de problemen: BZ en Douane starten gezamenlijke campagne

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."