Nieuws

1TIS verwelkomt Enotria Travel als nieuwe klant

Deel dit artikel

Enotria Travel heeft voor 1TIS gekozen, omdat zij behoefte hadden aan een nieuwe backend, een die meer mogelijkheden biedt dan het huidige systeem.

“Enotria Travel werkt voornamelijk op maat en is daarbij flexibel in het vervullen van de wensen van de klant. Samen met de klant in gesprek, worden de rondreizen ‘op maat’ samengesteld. 1TIS biedt de flexibiliteit die in onze workflow nodig is. Tevens zochten wij een professionele specialist binnen de reisbranche, die continu het systeem blijft updaten en door ontwikkelen”, laat de touroperator weten.

“Tuurlijk is het fantastisch als een nieuwe klant inziet, waar onze kracht ligt en op basis hiervan ook kiest voor een samenwerking. Wij richten voor elke klant onze software zo flexibel mogelijk in, zodat wij een totaaloplossing bieden. Daarnaast klopt het zeker dat wij continu doorontwikkelen. Iedere twee weken leveren wij een sprint op, wat resulteert in nieuwe features binnen onze software.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Hans Ritman opvolger Hans Bos bij Bedsonline

Volgende bericht

KLM en Air Mauritius stoppen samenwerking

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."