De Thaise nationale luchtvaartmaatschappij Thai Airways International werkt in Nederlands sinds vandaag samen met GSA Discover the World.

Discover the World is als vertegenwoordiger (General Sales Agent) aangesteld om alle verkoop- en marketingactiviteiten te coördineren met als doel de samenwerking met de Nederlandse reisbranche verder uit te bouwen en aantal Nederlandse klanten van Thai toe te laten nemen. Het sales & support team van Discover the World in Nederland wordt aangestuurd door André van der Sluis (Sales Manager) en rapporteert aan de Thai-kantoren in Parijs & Brussel. De focus ligt op het stimuleren van de verkoop op de route Brussel-Bangkok v.v.. Thai Airways International vliegt vier maal per week rechtstreeks van Brussel naar Bangkok met een Boeing 777-300 ER met 42 stoelen in Royal Silk Class (ligbed 180°) en 306 stoelen in economy class. Thai Airways International is de enige airline die vanaf Brussel non-stop vluchten naar Bangkok uitvoert.

“Brussels Airport is door de komst van een internationale treinverbinding zeer goed bereikbaar voor de Nederlandse reiziger en door de gunstige vertrek- (13.10) en aankomsttijd (07.00) van de vlucht van Thai Airways International is er altijd een goede aansluiting. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om voordelig te parkeren op en rondom Brussels Airport en worden er diverse voordelige transfers aangeboden van en naar Nederland. Deze factoren, de rechtstreekse vlucht en uiteraard de Thaise gastvrijheid maken het voor Nederlandse reiziger extra aantrekkelijk om met Thai vanaf Brussel te vertrekken. De intentie is om de Nederlandse reisagent hierover te informeren en te enthousiasmeren”, aldus Van der Sluis. Daarnaast zullen ook de Thai-vluchten vanuit Frankfurt, München en Zürich gepromoot worden met aansluitende vluchten vanuit Amsterdam. Alle Thai-vluchten vanuit Europa bieden uitstekende en korte connecties aan in Bangkok naar het binnenlands netwerk in Thailand, alsook de rest van Zuid-Oost Azië en Australië en Nieuw-Zeeland.

Katrien Depauw (District Sales Manager van Thai Airways International in België en Luxemburg):
“Na een afwezigheid van ongeveer zes jaar is Thai Airways International door de samenwerking met Discover the World weer terug op de Nederlandse markt. We kijken uit naar een hernieuwde samenwerking met Nederlandse reisorganisaties en hopen meer Nederlandse passagiers te verwelkomen aan boord van onze vlucht Brussel-Bangkok v.v.. We nodigen Nederlandse agenten van harte uit om contact op te nemen met onze nieuwe GSA in Nederland voor een afspraak om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken”.