Uit onderzoek blijkt dat 52% van de reizigers zich onderweg verveelt en deze tijd soms zelfs als weggegooide uren beschouwd. Daarom introduceert Icelandair vanaf september 2017 tot en met maart 2018 de Icelandair Stopover Pass.

Trans-Atlantische passagiers kunnen hun boarding pass transformeren tot een Stopover pass, waarmee je een plekje bemachtigt voor een lokaal optreden tijdens je stopover. Van het beleven van de Viking clap tijdens een voetbalwedstrijd tot backstage kaartjes voor het IJslandse muziekfestival Airwaves of zelfs een huiskamerconcert bij een Stopover Buddy thuis. Want ook de Buddies staan bij sommige evenementen opnieuw te trappelen om jou meer te vertellen over hun geliefde cultuur!

Op 8 september wordt de serie optredens afgetrapt met een live ‘three-act play’ aan boord waarin medewerkers van Icelandair de hoofdrol vervullen. Onder hen bevinden zich dansers, acteurs, komedianten en muzikanten die met hulp van een professionele theaterschool hun skills verder hebben ontwikkeld. Het resultaat aanschouw je voor het eerst op de vlucht van Londen, via Reykjavik naar New York! Laat je meevoeren op een unieke trip down memory lane en maak kennis met 80 jaar aan IJslandse cultuur; van 1937 tot het heden. “Het onderzoek laat zien dat er een kans ligt om verloren tijd om te vormen tot ‘time well travelled’. Bovendien ligt customer service ons nauw aan het hart en dus introduceren we deze nieuwe service om onze passagiers te entertainen, met onze getalenteerde medewerkers als middelpunt”, aldus Birkir Hólm Guðnason (CEO Icelandair).

Kans maken?
Klinkt een live theatervoorstelling in de lucht jou als muziek in de oren? Doe dan nu mee en wie weet geniet jij begin september van entertainment boven de Atlantische Oceaan! Hoe?
Klik dan op deze link. Vul tot uiterlijk 28 juli 2017 jouw gegevens in op de website. Maak kans om onderdeel uit te maken van het Flight Theater op 8 september voor twee personen inclusief retourvluchten vanuit Amsterdam of Brussel, een overnachting in New York, twee overnachtingen in Reykjavik en 700 Amerikaanse dollars zakgeld.