Wie nog wil profiteren van een vroegboekkorting van € 150 voor deelname aan het ANVR Congres heeft daarvoor tot maandag de tijd. Op dit moment hebben zich inmiddels 139 deelnemers aangemeld, waarvan de namen (inclusief de excursies waarvoor zij zich hebben opgegeven) te zien zijn op anvrcongres.nl. Dit jaar zijn ook ‘Interactie met deelnemers en sprekers’ en een selfie fotowedstrijd van Friedberg & Mahn advocaten waarmee een bokaal is te winnen aan het programma toegevoegd.

Het congres vindt dit jaar plaats in Aveiro in ‘Centro de Portugal’ van 15 tot en met 18 november en er is keuze uit twee hotels om in te verblijven, namelijk het 4*-Hotel Meliá Ria (vlakbij het historisch centrum van Aveiro met gezellige restaurantjes, winkels en bars) en het 5*-Montebelo Vista Alegre Ílhavo hotel (op enkele kilometers van zee en enkele van Aveiro) waar een 5*-toeslag van € 135 per persoon voor van toepassing is.

De ANVR wil dat zoveel mogelijk reisprofessionals zich inschrijven, dus worden inschrijvingen van business partners beperkt tot maximaal twee personen per organisatie, scholen die geen ANVR-business partner zijn worden niet gehonoreerd, scholen die wel business partner zijn worden beperkt tot één vertegenwoordiger per opleiding (waarbij deze de functie heeft van onderwijsdirecteur, -manager of een gelijkwaardige functie) en bedrijven die geen lid of business partner zijn worden beperkt tot maximaal één persoon.

De privé charter van Transavia naar Porto vertrekt om 9.00 uur vanaf Schiphol. ’s Middags zal Frank Oostdam het congres aftrappen, gevolgd door Ap Dijksterhuis die onder andere het boek ‘Wie (niet) reist is gek’ schreef (bekijk hieronder een video interview met Dijkhsterhuis). Andere sprekers tijdens het congres zijn Harm Kreulen, Martijn Baarda, Herman Konings, Jarno Duursma, Han Gerrits, Danielle Braun, Zita Schellekens en Joris van Zoelen en Matthew Banks.

https://www.youtube.com/watch?v=Bsd84rvVmAs