Nieuws

9-13 december: Miljonair Fair Amsterdam

Donderdag is het zover: dan baadt de Amsterdam RAI in luxe met de Miljonair Fair Amsterdam. Gedurende vijf dagen baadt Amsterdam RAI in weelde. Een jaar voorafgaand aan het 10-jarige bestaan van de Miljonair Fair Amsterdam is de organisatie druk bezig met de voorbereidingen van de negende editie van dit unieke, bijna on-Nederlandse evenement. Spectaculaire plannen, vernieuwende ideeën en concepten, gecombineerd met prachtige deelnemers, bijzondere en hoogstaande producten en merken, voortreffelijke restaurants en een fantastisch programma maken ook van deze editie weer een onvergetelijke. De meest authentieke, stijlvolle en onderscheidende producten op het gebied van luxe zijn er te vinden. Er zijn circa 325 exposanten. Dit jaar opent glamourgirl Brooke Shields de fair, die plaatsvindt van 9 tot en met 13 december. Ook de reiswereld is op de beurs vertegenwoordigd, met onder meer All Over Tours, Aruba, Cruise Travel, India Tourism, SkiExclusief, Tourism Malaysia Benelux en Treasury Travel.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Kerst in bungalow in eigen land

Volgende bericht

11 december : Travel Slide Reisbeurs 2010

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.