CoronavirusNieuws

Aangepaste Vakantiebeurs in 2021

Vakantiebeurs 2021 zal er vanwege de COVID-19 maatregelen eenmalig anders uit komen te zien, dat laat Vakantiebeurs weten op haar website. “Geen zorgen, ook op 1,5 meter biedt Vakantiebeurs nog steeds volop mogelijkheden voor bijzondere ontmoetingen met reisprofessionals en reislustige vakantiegangers.”

“Het event wordt ingericht volgens de 1,5-meter normen, vastgesteld binnen het reeds goedgekeurde evenementenprotocol. De beursvloer bestaat uit zes hallen en is ruimer opgezet met brede gangpaden en voldoende ruimte om 1,5 meter afstand van elkaar te behouden. Om dit te realiseren zullen we sommige exposanten en andere locatie aanbieden dan ze eigenlijk van ons gewend zijn. Om zoveel mogelijk vakantie-inspiratie en -beleving te behouden, vind je in iedere hal een belevingszone met passend horeca-assortiment, entertainment en activiteiten. Op de beursvloer worden in totaal drie theaters gebouwd met veilige toegang voor maximaal 100 personen.”

Bezoekers
“Bezoekers kunnen alleen vooraf online een ticket kopen én kiezen een dag- en tijdsslot om het evenement te bezoeken. Daarnaast helpen we de bezoeker om zich online goed voor te bereiden en het meeste uit hun bezoek aan Vakantiebeurs te halen. Ondanks alle Covid-19 maatregelen biedt Vakantiebeurs gedurende vijf dagen de kans om bijzondere ontmoetingen te creëren tussen reisaanbieders, bestemmingen, reisprofessionals en vakantiegangers. De 1,5-meteropzet van de beursvloer en de timeslots geven ruimte aan maximaal 50.000 bezoekers. De bezoekers zullen de beurs betreden en verlaten via vier verschillende in- en uitgangen om drukte te verspreiden en opstoppingen te voorkomen. Voor bezoekers zal een speciale Covid Safety App beschikbaar zijn om de veiligheid op de beursvloer te kunnen garanderen. Met deze app meten we continu de drukte en helpen we bezoekers met een speciale plattegrond drukte te vermijden.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Costa Cruises hervat activiteiten voor Italiaanse gasten

Volgende bericht

KLM stelt geplande loonsverhoging uit

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.