Nieuws

Africa Feeling start samenwerking met D-rt Groep

Africa Feeling heeft onlangs een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met de D-rt groep. “Het product van Africa Feeling past goed in het portfolio van zowel de VakantieXperts-filialen als de D-reizen-kantoren, aangezien wij een uitgebreid aanbod hebben aan reizen en accommodaties van aantrekkelijke geprijsde driesterren tot aan deluxe vijfsterren plus”, zegt Marielle de Gooyert (Africa Feeling).

Komende periode heeft de Afrika-specialist daarom sales-bezoeken gepland staan voor een kennismaking met de verschillende kantoren van VakantieXperts en D-Reizen. De gespecialiseerde touroperator is lid van ANVR, SGR/SGRZ en Calamiteitenfonds voor financiële zekerheid richting klanten. “Het team van Africa Feeling beschikt over een brede kennis over en uitgebreide reiservaring naar de diverse Afrikaanse bestemmingen. Naast een uitgebreid advies biedt Africa Feeling een snelle en persoonlijke service, flexibiliteit en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.”

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

TUI UK: riviercruises met ingang van zomer 2020

Volgende bericht

ANVR-Congres mogelijk naar Belfast...

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."