Air Belgium kondigt de lancering aan van twee nieuwe reguliere verbindingen tussen de Franse Antillen en Brussels Charleroi Airport. Deze nieuwe vluchtlijnen zorgen voor een directe verbinding tussen België en Pointe-à-Pitre in Guadeloupe en Fort-de-France in Martinique, met twee vluchten per week vanaf 7 december 2019.

Met vertrek ’s ochtends vanaf Brussels Charleroi Airport biedt het programma maximaal comfort aan de passagiers komende van België, maar ook van Frankrijk, Groothertogdom Luxemburg, Nederland en het westen van Duitsland. Bovendien is Brussels Charleroi Airport makkelijk bereikbaar met een vlot proces van aankomst tot instappen.

De vluchten worden uitgevoerd met de Airbus A340, verdeeld over drie klassen, namelijk Economy, Premium en Business. Air Belgium garandeert een volledige service, inclusief incheckbagage, maaltijden en drankjes aan boord en toegang tot de moderne en knusse lounge voor passagiers die reizen in Business en Premium class.

Air Belgium kiest voor Guadeloupe en Martinique – twee eilanden die de zekerheid bieden van zonnig weer, de ontdekking van een warme en gastvrije bevolking, ongerepte natuur en hoogwaardige lokale gastronomie en producten. Kortweg, er even helemaal tussenuit zijn zonder Europa te verlaten.

Bijgevolg hebben reizigers geen visa of bijzonder vaccin nodig. De lokale munteenheid is de euro en Frans en Engels wordt er veel gesproken. Fans van watersport en jachthavens, fijnproevers en natuurliefhebbers genieten van wat Guadeloupe en Martinique te bieden hebben.