Nieuws

Airberlin herhaalt succesvolle quiz

Weet jij alles over airberlin? Stap dan aan boord van de quizvlucht, test jouw kennis over airberlin en maak kans op fantastische prijzen!

Door het succes van de vorige edities is er nu een nieuwe airberlin-quiz. Meedoen is belangrijker dan winnen, maar er zijn natuurlijk wel mooie prijzen te verdienen. Onder de deelnemers met meer dan 12.500 punten worden er twee retourtickets voor twee personen op vluchten met airberlin verloot.

Speel de online quiz en ding mee naar tickets voor een verre bestemming of een Europese city naar keuze. Bovendien is er ook een airberlin trolley te winnen. Meedoen kan t/m 31-08-2014 – zo vaak als je wilt.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Iberia vliegt weer op Amsterdam Madrid

Volgende bericht

Blog: Hoe is het met EurAm?

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."