Nieuws

Airberlin: ‘USA Speed Dating & Lunch’ en win gratis vluchten

Op de vakdag van de Vakantiebeurs houdt airberlin samen met Düsseldorf Airport en partners een USA Speed Dating & Lunch. In de speeddating ontmoet je in korte tijd airberlin, Düsseldorf Airport, American Airlines, Visit USA, Visit Florida, Beaches of Fort Myers and Sanibel, Greater Miami Convention and Visitors Bureau, New York City, Texas, Sunny Cars en Parkvogel.

Met iedere speed date nemen je kansen op een prijs in de aansluitende verloting toe. Te winnen zijn onder andere vluchten naar en in de VS, gratis hotelovernachtingen, autohuur, tours, VIP passes, welcome bags, parkeerkaarten en een airberlin chocoladehart van één kilogram. Tijdens de aansluitende Amerikaanse lunch, kun je verder kletsen met aanbieders en deelnemers van de speed dating.

Het event vindt plaats op 12 januari 2016 van 12:00 – 14:00 uur in hal 3 in het Beach Café van het Brand USA Paviljoen. Aanmelden kan vóór 9 januari via actie-nl@airberlin.com. Moet je op 12 januari gewoon werken? Geen probleem. Je kunt gedurende alle dagen van de Vakantiebeurs meedoen aan de prijsvraag op de airberlin-stand (03.A058) waarbij je kans maakt op nog eens twee gratis retours van Düsseldorf naar de VS. De stand wordt de hele week bemand door medewerkers van het airberlin sales-team.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Ryanair onthult nieuw interieur

Volgende bericht

Samenwerking Maastricht Aachen Airport en Fly Aeolus

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.