Nieuws

ANVR daagt ‘young professionals’ uit om mee te denken

Deel dit artikel

Heb jij een mening over de toekomst van onze sector? Durf je ‘buiten hokjes’ te denken? En wil je je ideeën wel delen? Dan ben jij misschien wel die ‘young professional’ die het een uitdaging vindt om mee te denken met het ANVR-Bestuur.

De reissector is een dynamische sector, volop in ontwikkeling en ‘never a dull moment’. Daarom koestert de ANVR jong talent en wil zij ruimte bieden aan high potentials.

Ben je onder de 35, werk je in een managementfunctie bij een ANVR-reisonderneming en wil je wel een jaartje meedenken over de toekomst van onze sector zonder dat je bestuurlijke verantwoordelijkheid hoeft te dragen? Dan is de ANVR op zoek naar jou! Het ANVR-bestuur komt vijf keer per jaar bij elkaar om de grotere issues op te pakken die spelen in de branche en daarbij kunnen zij jouw frisse en open blik best gebruiken. En na een jaar maak jij weer ruimte voor een andere ‘young potential’.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten? Mail (fradstake@anvr.nl), bel (06 3007 9877) of app Frank Radstake (secretaris bestuur).

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Zwanenburgbaan Schiphol zes weken buiten gebruik

Volgende bericht

BCD Travel reikt award uit ter ere van Internationale Vrouwendag

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.