Nieuws

ArkeFly vliegt vanaf 1 juli rechtstreeks naar Ohrid, Macedonië

Gedurende de maanden juli en augustus vliegt ArkeFly elke vrijdag rechtstreeks van Amsterdam naar Ohrid in Macedonië. TUI biedt diverse accommodaties aan in Ohrid (4) en Struga (2). Atilay Uslu die met Corendon ook al Macedonië aanbiedt, maalt niet om het feit dat ArkeFly nu ook naar het land op de Balkan gaat vliegen. ”Hoe meer aanbieders hoe sneller het toerisme naar deze bestemming, waar het toerisme in opbouw is, zal groeien”, aldus Uslu tegenover TravelPro.

Het steeds populairder wordende Macedonië beschikt over een landklimaat, waardoor de zomers warm en droog zijn. Het land is uitstekend geschikt voor wandelvakanties. De nationale parken zorgen ervoor dat natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. In de zomer is Ohrid een geliefde bestemming door de mooie zandstranden.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Exclusief: Videobeelden speeches ANVR Nieuwjaarsreceptie

Volgende bericht

Snowboarders en skiërs: blijf weg uit de Alpen!

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."