Nieuws

AZ tekent contract met ATP Event Experts

Deel dit artikel

ATP Event Experts is de nieuwe Official Travel Supplier van AZ. De reis- en evenementenorganisatie richt zich onder meer op het vervoer en verblijf van het eerste team en de relaties rondom Europese uitwedstrijden. Ook wordt de nieuwe Business Sponsor van AZ verantwoordelijk voor de reizen van directie en scouting.
 
De intentie bestaat daarnaast om in de toekomst gezamenlijk aan AZ gelieerde concepten te ontwikkelen, zoals voetbalkampen, voetbalclinics, etcetera. Toon Gerbrands, Directeur Algemene Zaken van AZ, toont zich zeer tevreden met de overeenkomst: “Het is een geruststellende gedachte dat onze organisatie, het team maar ook onze relaties op hun buitenlandse reizen worden ondersteund door ATP Event Experts. Zij zijn met hun expertise en ervaring op het gebied van sportreizen de partner die bij een ambitieuze club als AZ past.”
 
Trots
Willem Starink, Divisional Managing Director van ATP Event Experts: “Wij zijn trots dat we ons Official Travel Supplier van AZ mogen noemen. De club heeft de afgelopen jaren aangetoond te beschikken over een professioneel beleid en vernieuwende sportieve opvattingen. Een partner waar wij ons graag mee associëren. We hebben verder specifiek voor AZ gekozen omdat het al een aantal jaar behoort tot de topclubs in de Eredivisie. AZ heeft steeds goed gepresteerd, ondanks soms moeilijke omstandigheden. Wij presteren als ATP ook allang op een hoog niveau. Deze samenwerking is dus een goede match.”

Foto: AZ Media


Deel dit artikel
Vorige bericht

Verblijf gratis een week op Bonaire

Volgende bericht

Nieuw seizoen Campinglife

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.