Blogs

Ben jij er klaar voor?

Nu de zomervakantie weer voorbij is, wordt het tijd om ons op te maken voor het nieuwe boekingsseizoen naar Noord-Amerika. Wij zien steeds eerder de boekingen binnenkomen voor het volgende jaar.

Amerika en Canada waren ongekend populair afgelopen zomer en beide landen lieten een geweldige stijging zien in bezoekersaantallen. De verwachting is dat die trend zich zal voortzetten en ook bij EurAm komen inmiddels de eerste boekingen binnen voor volgend jaar. Veel producten zijn zelfs al tot eind 2018 te boeken via onze website. Je kunt direct zien of een accommodatie beschikbaar is en deze wordt meteen bij boeking online bevestigd. Dit geldt overigens ook voor onze andere bestemmingen in Midden-Amerika en Europa.

Ben je nog niet bekend met de website van EurAm? Geen nood! Wij lanceren dit najaar ons meest uitgebreide trainingsprogramma ooit. Denk aan Webinars en Workshops over diverse onderwerpen en voor diverse niveaus. Zo organiseren we samen met Kissimmee en The Florida Keys een boeiende webinar, versturen we een speciale nieuwsbrief en delen we handige tips over deze bestemmingen in Florida op onze Facebookpagina. Je kunt binnenkort deelnemen aan twee webinars over West-Canada gepresenteerd door mijzelf, in samenwerking met Air Transat en Vincent geeft in twee webinars handige tips voor rondreizen door West-USA.

Naast de webinars waarin je in 45 minuten wordt bijgepraat over een bepaald onderwerp gaan we ook het land in voor onze workshops. Van Eindhoven tot Assen en van Delft tot De Bilt: EurAm komt naar je toe dit najaar! In deze workshops gaan Vincent en ik in een ochtend dieper in op de mogelijkheden van de website en alles wat West-USA en West-Canada te bieden heeft. Vanwege het beperkte aantal plaatsen raden we je aan om je snel in te schrijven. Deze workshops zijn toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde reisprofessionals.

Naast onze ‘eigen’ evenementen zal EurAm ook aanwezig zijn bij de diverse supplier dagen van reisorganisaties die in het najaar plaatsvinden. Genoeg momenten dus om je kennis over zowel onze website als de bestemming op te frissen en goed voorbereid te beginnen aan het nieuwe boekingsseizoen!

Overigens wordt er achter de schermen bij EurAm hard gewerkt aan iets nieuws, iets innovatiefs, iets spannends…stay tuned! We wensen je veel succes met dit nieuwe boekingsseizoen en zien je graag bij onze Webinars en Workshops! Schrijf je snel in via deze link.

EurAm, tailormade for you!

Danielle Goedkoop
Business Development Manager

© 2017, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Lees TravelPro #36 van 8 september online

Volgende bericht

Zware aardbeving treft Mexico

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."